ANNONS

Trött tjej och pizzakväll

/

Stefan hade ett önskemål att Alice inte skulle sova någon lunchvila idag. Av två anledningar. Hon sover bättre på natten om hon är vaken på dagen och hon är betydligt mycket lättare att natta om hon inte sover sin lunchvila. Jag tycker att hon ska få sova på dagen om hon verkar trött, för då behöver hon det förmodligen. Och ja, det behövde hon verkligen. Efter två timmar väckte jag båda barnen så att de skulle få i sig lite mellanmål.

Alice vaknade efter bara 15 minuter först och satte sig upp, men somnade om sittandes. Älskade gullmunk, jag önskar så att hon är frisk i morgon. Nu är hon pigg och glad, men väldigt hes och säger aj när hon försöker äta. Jag hatar de här höstblåsorna av hela mitt hjärta. Verkligen hatar. Jag hoppas att jag och Stefan slipper bli smittade, men om jag kunde ta smärtan från Alice skulle jag göra det vilken sekund som helst.

IMG_0073.JPG
Hon har fått ett plåster av Stefan men har egentligen inte gjort sig illa. För några veckor sen fick hon en doktorsväska av min mamma och den leker hon med varje dag. Här på bilden ser ni också Kacka som är hennes allra bästa vän som är med henne nästan överallt. Ibland sitter han till och med på en stol vid middagsbordet.

Ikväll blir det pizza och Idolmys för hela familjen. Eller barnen kommer nog äta samma som de åt till lunch, nämligen fiskpinnar, potatis och ärtor. Både Alice och Philip tycker bättre om det än om pizza vilket känns bra, pizza är ju i ärlighetens namn inte så energigivande. Men gott! Hoppas att ni får en mysig kväll.

/Angelica

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00