Gräddkola

När jag såg den här bilden på gräddkola hos min bloggkompis Linnéa sparade jag ner länken och skickade till Stefan. Den här MÅSTE vi testa att göra i jul. Eller ja, allra helst idag, men nu finns inte riktigt energin. Både jag och Stefan har skaffat nya mobiler och det fungerar inte att blogga från telefonen än, därav tystnaden idag.

graddkola-e1480059486179

Gå in i Linnéas blogg för att hitta receptet på den här gräddkolan. Jag tänker att det vore kul att göra och ta med i present när man ska bort i jul, istället för en flaska vin eller glögg.

Nu ligger Alice här i soffan och leker med sin padda och Stefan och Philip är ute i köket och fixar middag. Jag och Stefan ska äta pasta med oxfilé och soltorkade tomater, min favoriträtt just nu. Jag har massa sambal i min, men Stefan gillar inte när det är starkt. Barnen ska äta köttbullar, pasta och broccoli. Ikväll är det Dannys kväll i Så mycket bättre, det ska bli roligt att se. Vi var iväg på ett event tidigare idag som Johannes Maxweller och Babyshop höll i. Precis när jag plockat upp kameran och skulle börja plåta blinkade kameran ”inget minneskort”… Så himla klantigt. Det sitter kvar här i datorn, typiskt mig. Jessica tog lite bilder som jag hoppas att hon mailar över.

P9242577-kopia
Stefan var med på eventet vilket var mysigt. (bilden är från Elins och Georges bröllop i höstas, jag önskar att jag såg ut så idag, haha). Det var länge sen vi umgicks mer än bara här hemma. Jag ska nog överraska honom med en middag ute snart. Hoppas att han inte läser det här. Men han gör så mycket här hemma så han är värd en överraskning. Jag är dålig på att berätta för honom hur mycket han betyder för mig, jag vill aldrig att han ska tro att jag tar honom för givet, för det gör jag inte. Jag ska nog faktiskt inte vänta med att säga det tills jag bjuder honom på middag, jag ska gå ut i köket och göra det nu på en gång. Hoppas att ni haft en bra lördag och att ni får en mysig kväll. I morgon ska jag och Jessica podda, jobba och sen åka in till stan och träffa några tjejkompisar.

/Angelica

LOADING..