En eftermiddag i pulkabacken

När Alice vaknade efter lunchvilan var det enda hon kunde prata om att hon ville gå ut och bygga snögubbar. Ja, vi har kollat en hel del på Frost under sjukdomsveckan som har varit den gångna veckan. Så när mellanmålet låg i magen (och lite på golvet) istället för på tallriken drog vi på oss overaller och vinterkläder och begav oss ut.

syskonenlagergren_aker_pulka
Philip var lite misstänksam mot pulkan till en början men när de gled förbi mig i nedförsbacken så blev det superroligt. Vi hittade en perfekt liten pulkabacke nere vid förskolan. På vägen hem ville Alice gå in på förskolan och när vi kom innanför grindarna slog hon ut armarna och ropade; ”Var är Lena?”*, ”var är Anna?”* Så fick jag förklara att det var söndag och det bara var hon jag och Philip på förskolan nu. Alla andra var hemma, men skulle vara där imorgon. Då började Alice ropa upp namnen på alla sina förskolekompisar följt av ”är inte här”.

/ Stefan

*Lena och Anna heter egentligen något helt annat.

  1. Fanny skriver:

    Jag har läst eran blogg ett tag, har inte barn själv så ja vet ju inte hur de är, har syskonbarn dock:) umgås aldrig ni 4 ihop på helgerna? Typ hittar på nåt alla 4? Känns som de alltid bara e en av er med barnen i taget? Nu får ju vi se så lite av er dag så kanske e så annars, men hade varit kul o se er vara med barnen ihop o se va ni hittar på då:)

  2. Jessica skriver:

    Jag känner igen det där. Vi har också haft sjukvecka och det enda som har rullat på tvn en hel vecka är frost 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..