Och där kom julkänslan

Ni som följer Angelica på Instagram och framför allt hennes instagram-direkt igår vet att hon inte fick någon julkänsla för att jag vägrade hämta ner adventsstjärnorna som ligger uppe på vinden. Ni som inte följer henne och har sett klippen borde verkligen kolla in det. 

IMG_0042
Men när jag kom ner nu på morgonen och möttes av det här blev jag nästan lite sur på mig själv att jag inte gav in till hennes krav, eller rättare sagt tog hennes erbjudande om att hon skulle se alla På Spåret avsnitt med mig om jag hämtade adventsstjärnorna igår (ni måste verkligen se filmerna). Julkänslan hade varit total då. Jag blev lycklig in i själen som ett litet barn när jag såg snön. Nu ska vi ordna frukost.

/ Stefan

  1. Sofia skriver:

    Haha, jag såg filmerna och kunde inte sluta skratta! Det kunde varit hemma hos oss Idag fick jag dock ge mig upp på vinden trots allt och hämta de där förbaskade jullådorna med pynt i…Sambon hävdar att det minsann är varannan gång upp till vinden som gäller. Morr haha! Tack för att ni delar med er 🙂

  2. Marie skriver:

    Mysigt med julkänsla! Här är ingen julkänsla med 15 grader varmt, men vi ska ändå sätta upp ljusen ute. Men igår så fick jag världens finaste adventsljusstake som min 13-åring gjort själv.

  3. Sandra skriver:

    Alltså den instastoryn var sååå rolig!!!! Mer sånt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..