Fantasier om konditorn

Tvillingpodden i samarbete med Personligalmanacka.se 

Måndag betyder nytt avsnitt av Tvillingpodden! Vi är så glada och stolta över att det här avsnittet av Tvillingpodden är sponsrat av Personligalmanacka.se. Just nu kan du tävla om 10 presentkort (5 vinnare!) så att du kan designa din egen almanacka och ge bort ett i julklapp. Allt du behöver göra för att delta är att svara på fråga ”Vilket år föddes idéen till personlig almanacka?”, skicka ditt svar till angelica@herrochfrulagergren.se senast den 4 december 2016, skriv ”Personlig almanacka” i ämnesraden. Lycka till! 

personligalmanacka

Psst! Du hittar rätt svar inne på Personligalmanacka.se

Tvillingpoddenavsnitt105

Jag och Jessica pratar om barndomen och julen, vilken julklapp vi minst mest och hur det kändes när ena julklappen dog… Är det verkligen Gud som sagt ”The best is yet to come”? Och vad är det för fantasier vi har om konditorn i Åkersberga centrum? Det och mycket mer i veckans avsnitt av Tvillingpodden. Lägg gärna upp en bild på instagran när du lyssnar under #tvillingpodden. Du kan lyssna på Tvillingpodden på itunes, acast, på tvillingpodden.se eller i din poddapp. 

/Angelica

 

 1. Emma skriver:

  Tips på ett SÅÅÅ ROLIGT sällskapsspel -”Med andra ord” !! 😀

 2. Erica skriver:

  Hej!
  Jag kan inte se att det nya avsnittet kommit ut… Är bara förra avsnittet som ligger överst. ??…får panik! !!

   1. Erica skriver:

    Tack för tipset! ! Nu kan jag äntligen lyssna ❤ Ni är bäst !!! Kram

 3. Jessica skriver:

  Jag har ett tips på sällskapsspel!! ”Kan du ta en hint”, superroligt, och enkla regler!

 4. Alma skriver:

  Lyssnar tyvärr inte idag, tycker att de senaste avsnitten varit svåra att lyssna på pga hopp hit och dit och ointressanta samtalsämnen.
  Och spinsringen… står det verkligen i ert avtal att ni måste prata i fem minuter om en almanacka? FEM minuter? Hur mycket kan man säga om en almanacka? Om ja, där borde ni försöka omförhandla kontraktet. Det är inte rimligt. 30 sek borde räcka och va schysstare mot era lyssnare. Bara mina åsikter såklart men nu lyssnar jag på annat framöver sen kanske jag återkommer om nu hittar gnistan igen. Med vänlig hälsning, Alma

  1. Hej Alma, vad tråkigt att du inte tycker att det vi pratar om är intressant längre. Du får gärna komma med feedback på ämnen du skulle vilja höra mer om. Det skulle bara göra oss glada! 🙂 I senaste avsnittet pratar vi om vår sponsor i 1 minut och 30 sekunder, men jag vet att andra avsnitt varit längre, så du har helt rätt i det. Det är något vi tar till oss och ska prata om hur vi ska göra i fortsättningen. Kram Angelica

  1. Emilia skriver:

   Jag håller med om sponsringen, tar alltför lång tid att lyssna på.. Annars jätterolig podd 🙂

   1. Hej! Roligt att du gillar podden, vi tar till oss av din feedback såklart! 🙂 Vi ser över det! Kram Angelica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..