En dag som går i ett

Jag somnade som en stock när huvudet nuddade kudde igår efter gårdagens julavslutning och vaknade med ett ryck strax efter kl 05. Sen dess har dagen gått i ett. Iväg till gymmet, sen hem och jobba, invänta golvleverans och därefter förflyttat ett halvt ton golv från garageuppfarten och in i huset. Golvet var så klart i mindre paket, det var inte ett paket som vägde ett halvt ton, jag är ekonom, inte Hugo Rosas.

sandra_rogers_photografy

Foto: Sandra Rogers

Som alltid efter ett Loppi-event är man superpeppad på att blogga även om tiden till det inte riktigt har funnits till idag. Men jag har en massa nya idéer som jag ska jobba med här under december och januari.

Nu ska jag och barnen äta middag och sen blir det lekstund i väntan på Angelica.

/ Stefan

  1. Du har verkligen en snygg och välkomponerad klädstil. Vore kul med fler ”dagens outfit” både från dig och Angelica, ni är alltid så snyggt klädda 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..