Julfest deluxe

Igår var vi på julavslutning som LOPPI höll i på Clarion Sign här i Stockholm. Alla vi bloggare bjöds på superhärlig middag och övernattning, verkligen lyxigt! Först träffades vi i en svit och drack bubbel, åt muffins och fick massage. Alla bilder i inlägget är tagna av bästa Sandra Rogers. <3 

Sandra_Rogers_Photography_24
Kramkalas!

Sandra_Rogers_Photography_30
Jag njöt av massage och höll på riktigt på att somna där på bänken.

Sandra_Rogers_Photography_4
Mums!

Sandra_Rogers_Photography_15

Sandra_Rogers_Photography_63

Fina Gabriella Joss och Stina från LOPPI.

Sandra_Rogers_Photography_19
Linnea, Laila, Fredrika och Stefan.

Sandra_Rogers_Photography_12
Världens bästa man, som jag älskar honom.

Sandra_Rogers_Photography_122
Generös tomte från Glue, mer om det här låset längre fram. Det ska bli så kul att testa!

Sandra_Rogers_Photography_139
Tjejerna från Ecoviva gav oss massa härlig mat i julklapp. Om ni använder rabattkoden ”ecoherrochfrulagergren” får ni 10% rabatt på en beställning.

Sandra_Rogers_Photography_132
Cecilia från L´Occitane kom och gav oss fina julklappar. Jag och Cecilia har känt till varandra i nästan 10 år. Hon jobbade på ett annat skönhetsföretag när jag startade min karriär som journalist. Hon är så genuint trevlig och snäll, vi ska äta lunch inom kort hon och jag.

Sandra_Rogers_Photography_41
Två av mina chefer på LOPPI, Katarina och Charlotta. De är förebilder för mig, jag inspireras mycket av de här två. Båda har dessutom tvillingar!

Sandra_Rogers_Photography_149
Efter julklappsutdelningen var det dags för klädbyte. Här är hela gänget samlade! Charlotta, Fredrika, Josefin, Laila, Gabriella, Sindy, Jessica, Linnea, Katti, Ellen, Katarina, Felicia, Nina, Theresa, Stefan, jag och Linda.

Sandra_Rogers_Photography_77
Jag och Jessica hade lånat toppar från Daisy Grace (Hannah och Amandas klädmärke!). Så fina tycker jag!

Sandra_Rogers_Photography_81

Glitter passar på julfirande.

Sandra_Rogers_Photography_64
Laila och Nina, in och följ deras bloggar här på LOPPI.

Sandra_Rogers_Photography_67
För ett par dagar sedan firade jag och Stefan att det var 6 år sen vi träffades för första gången. Tänk vad de åren gått fort och vad mycket vi varit med om tillsammans.

Sandra_Rogers_Photography_210
Middagsdags!

Sandra_Rogers_Photography_179
Jag och Jessica fick utmärkelsen ”Årets driv” och jag är SÅ GLAD över vårt diplom. Jag och stolt! Som vi har kämpat det här året och det har verkligen varit värt alla timmar av jobb.

Sandra_Rogers_Photography_172

Katti, Charlotta och jag.

Sandra_Rogers_Photography_155

Sandra_Rogers_Photography_204
Stefan fick utmärkelsen ”Årets blogginlägg” som hette ”Det är inte jag som är bra det är han som är dålig” som delades över 8000 gånger(!!!). In och läs det här!

Sandra_Rogers_Photography_188
Linnea vann också pris, stort grattis till henne. Jag älskar hennes blogg!

Sandra_Rogers_Photography_185

Ellen vann pris för sin youtube-kanal som vuxit massor sen hon startade den i april. Jag frågade om jag fick bjuda henne på lunch och det ville hon. Jag vill såklart höra hur hon gjort för att få sin kanal att gå så bra. Jag ser fram emot att träffa henne igen!

Sandra_Rogers_Photography_217
När middagen var slut pussades vi god natt! TACK LOPPI för en fantastisk kväll och ett grymt 2016. Jag är så peppad på att kicka igång 2017, men först ska ett magasin göras klart! Nu ska jag packa ihop här på hotellet och bege mig till LOPPI-kontoret och jobba. Vi hörs lite senare!

/Angelica

 

  1. Theres skriver:

    Hur gjorde ni för att kunna njuta av föräldraledigheten? Får bara panik av allting… Kan inte njuta utan säger bara att jag inte kan göra. Att resa diska träna, får panik och dåligt samvete mot min jättesöta lilla bebis!

    1. Johanna skriver:

      Lägg ner all måsten annat än din bebis och sånt DU vill göra. Ert hushåll klarade väl att man tvättade, städade m.m. På kvällar och helger innan när ni båda jobbade så varför måste det skötas på dagtid nu?!?! Gör bara det du vill och spm du och din bebis mår bra av.

  2. Alltså Angelica, du är såå snygg så jag dör!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..