Tävla och vinn Eucerin AtoControlprodukter

I samarbete med Eucerin

Vi gör just nu ett samarbete med Eucerin som har hudprodukter för stora och små mot bland annat eksem och torr hud. Se även inlägget här där vi hälsade på hos BVC-sköterskan Sanna Klang för att ställa frågor och få svar kring just barnhud.

eucerin_badskum

Alice gillar skumbad!

IMG_6646

Vi har även fått möjlighet att göra en tävling där du kan vinna ett Eucerin AtoControlkit med Bodylotion och Shower Oil (värde 358 kr).

För att vara med och tävla gör du så här:
Berätta om ditt bästa ”mystips” för barnens badstund i kommentarsfältet nedan. Tävlingen pågår till den 22 december. Då kommer vi välja ut de tio bästa tipsen och de lyckliga vinnarna får ett Eucerin AtoControlkit med AtoControl Bodylotion och AtoControl Bath and Shower Oil (värde 358 kronor).

Lycka till!

/ Stefan och Angelica

 1. Min son är bara 6 månader och kan inte sitta helt själv än, så mitt bästa mystips är att bada tillsammans <3

 2. Anne skriver:

  En docka följer med i badet och badar. Det finns också badleksaker som åker sig själv runt i badet som barn tycker är roliga. Annars massor av skum och varma handdukar och badrock efter badet.

 3. Louise skriver:

  Mitt bästa tips är att ta med några ”duplogubbar” i badet och en båt som de kan åka i. Direkt efter att sonen kommit upp ur badet får han alltid en ”handdukskram” så att han inte ska börja frysa.

 4. Här har vi tyvärr inget badkar så sonen duschar alltid, då får han leka en stund sen vill han hjälpa till att tvåla in sig, helst med hela flaskan Efteråt smörjer vi in hela kroppen och så lägger han sig på mage och vill bli killad på ryggen länge länge

 5. Sophie skriver:

  Efter badet och insmörjningen av vår sons otroligt eksemiga hud tar vi på oss myskläder och sätter oss i soffan och tittar på barnprogram och äter frukt. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..