Plåtning till LOPPI magasin Gravid & Baby

Min dag startade väldigt tidigt. Redan kl 05 ringde min väckarklocka och strax efter 07 var jag och Jessica inne i stan för en stor plåtning för vårt magasin. Jag har haft kontakt med Jennifer Klingvall innan, men aldrig träffat henne. Vi har haft en mysig och inspirerande dag. Jag åt lunch med henne efter plåtningen och intervjuade henne och jag kände att hon gav mig hur mycket som helst. Bland annat massa tips när det kommer till instagram. Ni ska såklart få ta del av intervjun, så fort tidningen finns klar från tryckeriet!

loppimagasin_jenniferklinvall
Kicki Burman sminkade, Sandra Rogers plåtade och Annika Norman stylade. Dream team!

Sandra_Rogers_Photography_(40)
Så fin bild, Foto Sandra Rogers 

Sandra_Rogers_Photography_(101)
Väldigt kul att få jobba med sin tvilling!

Sandra_Rogers_Photography_(92)

Sandra_Rogers_Photography_(75)

Sandra_Rogers_Photography_(107)
Jag älskar den här bakom kulisserna-bilden som Linda Clarenbring tog. Så rolig dag!

Nu ska jag laga middag till barnen och ikväll är jag ensam hemma eftersom Stefan ska på styrelsemöte. Eller ja, ensam är jag ju aldrig, men ensam med barnen. När Alice och Philip har somnat ska jag nog bada. Jag älskar att snön är tillbaka (hade ni lika vackert ljus ute idag när solen gick ner?) men blir helt stel i kroppen av kylan. Ett rejält träningspass hade också varit härligt, men jag får ta tag i träningen igen så fort tidningen är skickad till tryck. Jag längtar efter att svettas igen. Och få träningsvärk. Och att få den där kicken som träningen ger mig. Kanske får prioritera in ett pass eller två innan lämningen, jag vet ju att jag mår bättre då och en del av stressen jag känner försvinner.

/Angelica

 

LOADING..