Skratta på beställning

Jag tog fram kameran igår när jag kom hem från jobbet eftersom Alice sprang runt med en LOPPI-mössa på sig. Så himla gullig! Jag frågade om hon kunde skratta när jag fotade och hon tyckte att det var så roligt. Hon har världens gulligaste skratt som verkligen smittar av sig. Så ett låtsasskratt av Alice blev ett riktigt skratt. 

PC200016

Jag älskar när hon slår händerna i bordet eller på magen när hon skrattar. Som en liten gubbe.

PC200014
Det är Linnéa Seidel (Linneas skafferi) som skickat mössorna till oss som jobbar på LOPPI i julklapp! Tack för det! <3

PC200019
Det är inte helt lätt att få skarpa bilder på den här vildpastillen.

PC200023
Nu ska jag dra ett varv med dammsugaren här hemma för efter lunch kommer en fotograf hit och plåtar för ett reportage i amelia. Direkt efter det ska vi iväg och träffa en läkare för att utreda om Philip är allergisk mot mjölkprotein. Hoppas att det går bra! Jag tror dessutom att vi ska försöka handla julgran idag. Då kanske jag äntligen får julkänsla!

/Angelica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..