Lucka 23: Vad önskar du mer av 2017?

Lucka 23: Vad önskar du mer av 2017 som du saknat 2016?

Den frågan är lätt att svara på. Jag önskar mer TID. Mer tid till familjen, mer tid till jobb, mer tid till träning, mer tid till vänner och mer tid till återhämtning. Jag tycker inte att timmarna på dygnet räcker till och jag tycker att tiden går alldeles för fort. Någon som känner igen sig? Sen jag blev mamma tycker jag tyvärr att tiden går mycket fortare. 

Så fort jag är stressad är träning det första jag plocka bort från livet. Jag VET att jag behöver träningen för att må bra. Träningen gör ju att jag blir piggare, mindre stressad och faktiskt friskare. Så mitt mål 2017 är att få in ett träningspass i veckan. Jag kommer sätta upp veckomål istället för ett årsmål. Ett pass i veckan är en bra start, men helt ärligt vill jag få in två eller tre pass. 

prince_fitness_lagergren

Jag kände mig så stark efter våra fem veckor med Prince fitness. Det var kämpigt med kul! 

prince_fitness

Till våren vill jag köra nåt liknande träningsupplägg igen. Jag gillar att träna så mycket att jag nästan vill gråta. Eller ja, jag grät ett par gånger under militärträningen. Så nästan är inte sant, jag vill gråta. 

Nu ska jag stänga ihop datorn och återgå till Bingolotto. Vi dricker massa olika sorters julmust, äter choklad (jag äter majskrokar) och har öppnat lite julklappar. Världens mysigaste uppesittarkväll. 

 Detta är en del av Kajsons julkalender – vill du också vara med så läs mer här

/Angelica 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..