Nya kontoret

Yes! Idag fick vi äntligen nycklarna till nya kontoret och även om inte tid finns nu att sätta igång och flytta känns det roligt. Det finns inget roligare än att flytta. Eller jo, det gör det såklart! Men att få ett nytt hus, en ny lägenhet eller som nu – ett nytt kontor blir som en nystart för mig. 

Det kändes som jordens bästa julklapp när fastighetsägaren kom och knackade på och gav oss nyckeln. Om du är snabb in på min instagram kan du kolla när vi filmade första mötet med kontoret. Och Alice var även här och hälsade på när Philip var hos tandläkaren. Mer om det i ett annat inlägg! Han ramlade igår på förskolan och gjorde sig illa i munnen. 

IMG_0909

Alice satt med oss en timme och jobbade. Hon ritade massa fina teckningar och höjde och sänkte musiken på högtalaren. 

IMG_0921

Det är tur att vi har en soffa när man börjar bli trött och inte orkar jobba längre. 

IMG_0915

Nya kontoret är mer än dubbelt så stort som det vi har idag. Snart är vi redo att anställa! 

IMG_0902

Jag tycker om att vi har så många fönster. I rummet vi sitter nu är det bara två. Jag tror vi måste jobba med mycket tyg för att det inte ska eka när vi spelar in podden. Tunga gardiner, nya lampor och mattor tror jag blir bra. Vi ska även ha matbord och en ny, större soffa. Jag tänker mig kanske en rosa fondvägg också. 

/Angelica  

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..