God jul från familjen Lagergren 

Igår firade vi julafton hemma hos min pappa och det var så mysigt. Det är länge sen jag skrattade så mycket. Vi hade köpt ”med andra ord kändis” till pappa och Sussie och vi spelade det fram till midnatt. Som jag skrivit innan var min farmor med och hon är en av de roligaste jag känner. 

Nu ska vi gå ner och äta frukost, vi har sovit på hotell här i Hammarby Sjöstad. Utsikten från hotellet är så mysig! Vi ser Hammarbybacken från fönstret. Hade det varit snö hade det känts som att vi var i fjällen. 
Fler bilder kommer i eftermiddag. Jag hade på mig klackar från Zara och sammetsklänning från Saint Tropez. 

/Angelica 

  1. Malin skriver:

    Så himla snygg! Vilken pingla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..