Lyckad chansning på julklapp

Jag och Angelica klickade, för ungefär en månad sedan, hem ett tågbanebord till barnen i julklapp på en ren chansning. Vi hade ingen aning om barnen skulle uppskatta den eller inte, men efter att Alice och Philip hade lekt massor med min gamla Brio-tågbana hemma hos mina föräldrar när vi la om golvet i hallen och köket här hemma fick jag upp förhoppningarna. 

philip_tagbanan
Det blev faktiskt lite av en succé. Alice och Philip kan leka rätt länge med den, både tillsammans och själva. Bordet är inte allt för stort 90x50cm och innehåller tillräckligt många tåg och bilar för att bägge ska kunna hålla sig sysselsatta. Det här är nog en av de leksakerna som Philip har lekt längst med i sammanhängande tid. Han har inte riktigt samma ro i kroppen som Alice har, som kan leka med vissa av sina leksaker i timmar. Philip är lite mer en nutidens människa som söker nya kickar hela tiden.

Hela familjen är lite småtrötta idag. Det blev en rätt sen natt och sen sov alla rätt oroligt pga förkylning som är på väg att gå över och andras verkar på väg att bryta ut. Mina föräldrar har varit här hemma hos oss idag och julfikat och vi har öppnat rond tre av fyra gällande julklappar. Snart ska vi natta Philip, har börjar sjunga på sista versen för dagen.

/ Stefan

  1. Petra skriver:

    Vart har ni hittat det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..