Total tystnad

Mina totala tystnad här beror på en kombination av jul och lämning av tidning till tryck. När barnen har somnat på kvällarna har jag hoppat in i bilen och kört med röda ögon till kontoret och kommit hem mitt i natten. Och innan barnen har vaknat på morgonen har jag gjort detsamma. Åkt till kontoret. Nu säger kroppen snart stopp! Det är tur att tidningen lämnas i morgon. Det ska bli SÅ SKÖNT att lämna den i tryckeriets trygga händer och komma tillbaka till er här i bloggen. Jag har saknat er! Jag kommer tillbaka med ny energi när jag tagit det längsta badet jag någonsin tagit, druckit den största koppen te och lekt alla lekar barnen vill leka. Från och med i morgon kl 09:00 går jag på ledighet i några dagar, men jag finns här hos er i alla fall.

Bild 2016-12-26 kl. 21.34 #2
Ni ska såklart få se massa bilder från julfirandet, jag har tagit flera gulliga på barnen. Men det kommer i morgon! Nu ska jag skriva ut tidningen igen och läsa den en sista gång. Jag och Jessica öser i oss godis och kaffe trots att klockan börjar närma sig 22:00… Vad gör man inte för att bli pigg. När 2016 blir 2017 kommer jag satsa på clean eating och inte så mycket kött. Jag har aldrig tidigare längtat så mycket efter nyårsafton. Jag skulle kunna börja nu, men godis är ju också rätt gott. McDonalds cheeseburgare också.

/Angelica

  1. Maja skriver:

    Ni är grymma! Var är din klänning ifrån Angelica? *emoji med hjärtögon*

  2. Nana skriver:

    Lycka till med tidningen!
    Undrar hur ni brukar göra med luncherna när ni är på kontoret. Hinner ni fixa matlådor? Blir det bara hämtmat? Nyfiken bara haha. Kramar!

    1. Haha vi köper ALLTID samma. Sallad med pasta och fetaost! 😀 Vi har en pizzeria i samma hus där vi sitter. Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..