Status i livet

Jag såg att mina bloggkollegor Claudia, Sheila, Barnplaggsguiden och Jessica har gjort det här inlägget. Jag lånar den och gör en likadan!

Mår: Bra men känner en rastlöshet i kroppen. Jag försöker stilla den med att pyssla massor här hemma. Vi bytte matbord igår, färg är köpt för att måla om i gamla walk-in-closet:en. Saker och ting börjar få en specificerad plats här hemma istället för att ligga lite här och där på måfå. Saknar lite egentid.

Planer: Mina nyårslöften som jag delade med mig av tidigare i veckan är mina planer för den kommande mest när liggande framtiden.

Julen: Firades som vanligt med släkt och massor av mat. Julafton hos Angelicas pappa, på juldagen kom mina föräldrar hit och annandagen hos Angelicas mamma med hennes kille. Alice älskade tomten och pratar fortfarande om att han kom med paket och att även han fick ett paket av Alice.

Orolig för: Det kanske låter klychigt men omvärlden och samtiden. Jag är inte superpeppad på att mina barn ska växa upp i den värld som vi ser växa fram idag.

Tacksam för: Att jag i vår kommer att ha tid. Jag har tagit beslutet om att enbart jobba 100 % i vår. Sammanlagt, inte 100 % på mitt huvudsakliga jobb och sen en massa timmar med bloggen. Nu kommer det att bli 100 % sammanlagt, vilket blir massor, oceaner av tid mer till familjen.

Stressad över: Drygt nog känner jag min inte stressad över något just nu. Jag känner mig i fas. Och faktum är att det är sällan jag känner mig stressad över större saker. Det är oftast att man är sen iväg eller något som gör mig stressad. Annars är lite av ett motto; ”Det är som det är och blir som det blir, allt annat är onödigt att oroa sig för”.

Förälskad i: Mina barn. De här lediga dagarna har de gett mig så otroligt mycket energi. Philip blir mer och mer än liten person än en bebis. Alice pratar och funderar mer och mer och kommer med så otroligt roliga kommentarer och reflektioner titt som tätt. Alla borde få ha en tvååring i sitt liv.

Ser fram emot: Våren! Eller snö. Jag är så trött på det här mörkret. Jag brukar gilla vintern, men inte när det är fem plusgrader och snålblåst. Våren ser jag mest fram emot för alla resor som kommer. Vi ska till Lech i Österrike där några av mina äldsta vänner ska gifta sig och i maj blir det fyra nätter och sex dagar i New York. Bägge resorna är helt barnfria.

Favorit i garderoben just nu: Mina pyjamasbyxor från Gant som jag fick av Angelica i julklapp. De en t-shirt och min morgonrock, det är ungefär så jag har varit klädd sedan julafton när det bara varit familjen här hemma.

semester_stefan_lagergren

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..