Tutorial – så gör jag mina lockar!

Det här inlägget är ett samarbete med Great Lengths och Emelie Jonsson på Salong VITA

Jag känner mig så himla mycket snyggare i långt hår, både till vardags och till fest. Så när det är dags att ta ut det här håret från Great Lengths som jag satte in hos Emelie Jonsson på Salong VITA kommer jag att sätta in nytt hår. Ny färg, nytt löshår. Jag använder mig av en ganska tjock locktång när jag gör mina mjuka vågor. Se ett youtubeklipp nedan för guide.

Jag slängde ihop ett litet kollage hur håret har sett ut under de senaste månaderna. Jag inser ju verkligen huuur galet mycket jag har hunnit med under den här hösten. Bästa kompisars bröllop, kryssning i medelhavet, träningsläger, en resa till New York och en hel del mingel på röda mattan med världens bästa tvilling.

Tips! När du har löshår, sov med fläta och var noga med att borsta det både morgon och kväll. Då slipper du tovor och trassel. Jag tvättar håret 1-2 gånger i veckan och använder torrschampo de dagarna håret känns flottigt.

hair_great_lengths

Ni kan se fler bilder där Emelie har gjort förlängningar på hennes instagram – @emeliesalongvita

/Angelica

  1. Rebecka skriver:

    Älskar dina lockar!! Är ditt löshår rakt efter tvätt? Drömmen för mig med spikrakt hår men löshår som är vågigt…

    1. Rebecka skriver:

      Hoppar in och inflikar att remington locktång storlek 32 mm är jättebra och ser ut som den som används i videon fast säkert inte samma märke! 🙂

    1. Det är en riktigt gammal locktång som inte finns längre, men den är rak och jämntjock 🙂 Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..