Bio, popcorn och bus

Det gick hur bra som helst att gå på bio med Alice igår. Stefan och Philip var hemma och träffade några kompisar. Jag, Alice, Elsa och Jessica åkte buss och tåg till Täby centrum, ett äventyr i sig. Vi tog våra små resevagnar, de är kanon att bara fälla ihop om det inte skulle finnas plats på tex bussen. Jag kan ofta känna mig lite låst med dubbelvagnen från Bugaboo. Om det är två vagnar på bussen redan får man inte åka med, men det går ju med de här små vagnarna. Då tar man bara sitt kiddo i handen eller i famnen och går på bussen i alla fall.

IMG_1252
Kusinerna höll i handen på tåget och ville helst av allt springa runt, men vi försökte säga att man sitter still på både buss och tåg.

IMG_1245
Gullungar!

IMG_1277

När vi kom fram mötte vi Annika, Fredrik och Frans och gick och såg Bamse.

IMG_1256
Alice satt still nästan hela filmen. När det var ungefär 10 minuter kvar sa hon ”Jag vill gå till Fredrik” så hoppade hon ner från stolen och gick några stolar bort och satte sig hos honom.

IMG_1276
Alice, Fredrik och Frans.

IMG_1262
Efter bion åt Alice och Frans lite popcorn innan vi kramades hej då och åkte hem igen.

Idag, årets sista dag, ska vi måla om i Philips rum. Det blir en härlig rosa nyans, jag visar såklart före och efterbilder sen. Och när barnen har sovit sin lunchvila ska vi åka hem till familjen Norman för nyårsmiddag och firande. Jag ser fram emot kvällen och det ska bli mysigt att sova i deras nya hus.

/Angelica

 

  1. Sabina skriver:

    Var är tjejernas kläder ifrån? Elsas byxor!!! Vilka storleka på kläder har barnen?

    1. Alice halsduk (eg min) kommer från Gant, jackan är från Kappahl och jeansen är också från Kappahl tror jag. Skorna är från H&M. 🙂 Alice har 86/92. Jag köpte nya jeans till henne igår i 92, från H&M men de var för stora. Så det är lite olika 🙂 Philip har samma storlek. Elsa vet jag inte. Tror hennes blus från Kappahl, men ska fråga jessica. Elsas jacka är från Josefin Lustigs klädmärke. Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..