6 anledningar att älska Noora från SKAM

 

CyDTbLsWgAASi01

Nu har jag och Stefan sett klart säsong av SKAM,  det är fantastiskt att följa få Isak, men det är på tok för lite Noora i säsong 3. Jag saknar henne. Så mycket att jag var tvungen att göra en kärlekslista till henne med varför jag tycker att hon är bra! 

 1. Hon står upp för sina vänner
  Det är INTE okej att säga att någon är ”slutty” eller snacka skit om folk. Då säger Noora ifrån.
 2. Hon har världens snyggaste frisyr
  Jag blir sugen på att göra mitt hår ljusare och kortare, hennes hår är nästan alltid heeelt perfekt.
 3. Hennes röst ger mig gåshud
  Jag hade ingen aning om att hon kunde sjunga, så drar hon fram gitarren i ett avsnitt i säsong 2 och sjunger med världens finaste röst och inlevelse.
 4. Hon har ett coolt namn
  Hand upp alla som tänkt tanken att byta namn till Noora Amelie Saetre! Jag skulle gärna sno hennes namn rakt av.
 5. Sminket är on fleek 
  HUR är det ens möjligt att ha så perfekt rödmålade läppar som Noora har? När jag har rött läppstift hamnar hälften på mina tänder efter en kvart och två kaffe.
 6. Hon dricker inte alkohol
  Trots att nästan alla hennes vänner dricker massa alkohol varje fredag kl 21:21 så gör hon inte det. Jag tycker att det är bra med en huvudroll som inte super hela tiden. Någon att se upp till, en förebild.

Gillar du den här listan? Tryck på hjärtat nedanför!
Här kan du läsa två andra SKAM-listor jag gjort:

Russebuss och 12 andra ord från SKAM 
9 anledningar att HATA tv-serien SKAM 

Läs även våra bloggkollegors inlägg om tv-serien SKAM

Du vet när du är besatt av SKAM – Ett Päron till Morsa
6 saker som händer mig när jag ser SKAM – Claudia Galli Concha

/Angelica

 1. Hanna skriver:

  haha, står upp för sina vänner? Som den gången hon gick bakom Vildes rygg och blev tillsammans med killen Vilde var kär i? Alkohol dricker hon tillslut med, så himla häftig är hon inte. Hon låter William manipulera henne till det yttre, sviker sin kompis för en annan killes skull. Vilket går emot alla hennes principer hon hade i säsong 1. Tänk om en gång!!! Men cool, det är hon!

 2. Johanna skriver:

  Älskar Noora! Gick runt hela dagen igår med läppstift och tänkte att jag var lika cool som hon… haha

 3. Jennie skriver:

  Måste ni på LOPPI skriva om Skam? Jag vet att Elaine på mama har sagt att de måste skriva si och så om det där och det här ibland, undrar om det är så även här,eller om det enbart och bara och endast är ERA åsikter, och inte köpta sådana. Förstå mig gärna rätt 🙂

  1. Hej Jennie, absolut inte. Jag älskar SKAM och det är därför jag gör dessa listor (som dessutom blivit uppskattade och delade). Det har alltså ingenting med LOPPI att göra. Vi är väldigt noga med att märka ut alla våra inlägg där vi får betalt som samarbeten. Så alla dessa åsikter är mina egna, tråkigt om det uppfattas som köpta. 🙂 Kram A

   1. Jennie skriver:

    Jag menade absolut inget illa, hoppas ni inte tog det som det. Jag tänkte bara om det var något LOPPI bett er skriva då jag sett ungefär samma inlägg och kommentarer om serien på flera av företagets bloggerskor. Jag slutade läsa mama när Elaine sade att ”jag vet inte vad jag ska skriva om det här men vi har fått i uppdrag av mama redaktionen att skriva nåt så då gör jag det.” (Om Syrianska flyktingar). Jag vill liksom att bloggar ska vara autentiska ur verkligheten, inte uppstyltade eller förutbestämda. Stor kram och tack för att ni kör ert race, det gillar jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..