10 inredningsdetaljer hemma hos oss

Jag tänkte att ni skulle få se lite inredningsdetaljer hemma hos oss. Vi har gjort om Philips rum, han har fått rosa väggar, nytt golv och en ny säng. Ni ska få se före- och efterbilder så fort vi lagt klart golvet där inne. Det saknas två rader med golv. Så typiskt, men det blev riktigt bra. Jag ÄLSKAR den rosa färgen.

kristallkrona_lagergren

Den här har kristallkronan har Stefan fått av sin farmor och farfar och jag tycker att den passar väldigt bra ihop med det rosa.tavla_linda_alfvegrenDen här tavlan har jag fått i present av världens bästa Linda Alfvegren. En dröm är att bli plåtad av henne, det är alltså inte jag på bilden.

tyllkjol_barnrum_inredningDen här tyllkjolen hänger inne i Alices rum. Ibland får den vara uppe och ibland måste den plockas ner eftersom Alice tycker att den är läskig när hon ska sova. Just nu är hon inne i en period där den inte är läskig. Jag har testat att ta bort den helt eftersom hon ibland är rädd för den, men hon vill ha den i rummet…

tassels_tipiPå tipitältet i Alices rum hänger just nu både stjärnor och tassels. Mer glitter till alla!

ida_sjostedt_lagergrenI vårt sovrum hänger en del av min bröllopsklänning från Ida Sjöstedt. Vill du se bilder från bröllopet klickar du här. Vi gifte oss den 17 augusti 2013 ute på Tyresö slott. En lycklig dag! Här finns även vår bröllopsfilm för dig som inte får nog.

fjaderlampa_barnrum_inredningJag tycker verkligen om den här fjäderlampan!

barnrum_inredning_eiffeltornBokstaven P från Panduro stod framme på Philips dop (Bilder del 1 här och bilder del 2 här). Eiffeltornet är köpt i Paris och stod på ett av borden på vårt bröllop. 

acne_tapetI Alices rum finns den här fina tapeten från Acne Junior. Den är gullig tycker jag!

karusell_barnrumPå en bokhylla i Alices rum finns den här fina karusellen som hon fått av sin mormor. Den har tyvärr gått sönder eftersom båda barnen tycker om att leka med den.

platsbyggd_bokhylla_lagergrenDen här platsbyggda bokhyllan i vårt sovrum har Stefan byggt själv. Jag älskar när han fixar här hemma!

/Angelica

LOADING..