ANNONS

Daisy Beauty Awards 2017

/

Vilken kväll vi hade igår! Jag, Jessica, Annika, Katarina och Cissi var på Daisy Beauty Awards 2017. Annika hade stylat mig och Jessica, min kostym kommer från Marville Road och var som vanligt vid styling bara till låns. Jag trivdes verkligen bra i vit kostym vilket jag inte trodde att jag skulle göra. Men det var härligt med ljust och fräscht, våren är ju trots allt på väg! Jag får verkligen vårkänslor när solen skiner. Bodyn under kostymen kommer från River Island. Halsbandet med fågeln kommer från Emma Israelsson. Jessicas svarta klänning i spets kommer från Nelly.   

P2150028
 Vi träffade min gamla jobbarkompis Elin som nu jobbar på Presskontakterna. Vi bokade in en kaffe på hennes kontor nästa vecka. Hon är en sån som ger massa energi, hon gör mig glad. <3 
P2150053
Vi träffade även Agnes Hedengård som är modell. Henne träffade jag första gången när hon vann en modelltävling i VeckoRevyn. Tror jag! Kan ha varit tidningen Frida också. Hon är så himla gullig och en förebild. Hon har satt ner foten och sagt ifrån när det kommer till smalhetsen inom modellyrket. Bäst är hon! 
P2150056
 Det bjöds på god mat! 
P2150059
 En härlig buffé! 
P2150065
Norman och Norman! Kicki är preggers och jag lääängtar efter hennes lilla bebis. <3 Hon har en grym blogg om skönhet, spana gärna in den.

Bästa Cissi var med och filmade eventet igår så det kommer komma upp en film på vår youtube-kanal (tvillingarna lagergren) så ni får se mer av kvällen. Jag tycker att det är kul att mingla och träffa massa vänner, men när klockan närmade sig 22 gjorde fötterna ont och ögonen började bli trötta. Vi tog ett tåg hem och sen somnade jag så fort huvudet nuddade kudden. Vid 06 i morse kom Philip in till mig och kröp ner nära, nära. Så himla mysig start på dagen!

Nästa fest jag har vill jag hyra in ett sånt här bås, så himla rolig grej! Jag var inne och blev filmad två gånger trots lång kö, jag kunde bara inte låta bli.

Jag, Jessica, Annika och Linda från LaLinda. Jag var med och gästade hennes podd förut, lyssna gärna på den här. 

/Angelica

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00