ANNONS

Vlogg – Mitt nya kontor

/

Tidigare idag åkte jag till mitt nya kontor för att filma det sista till min lilla inredningsvlogg och videopresentation av mitt nya kontor som jag är otroligt stolt över, det känns lite overkligt att ha ett eget kontor. Jag förstår verkligen hur Jessica och Angelica kände sig för snart ett och ett halvt år sedan när de fick det här kontoret som jag nu har tagit över och gjort till mitt eget. Men häng med i videoklippet och se hur ett vitt kalt rum blir ett inspirerande (i alla fall för mig) kontor och skrivarstuga. Det bjuds på fuldans och en putt som går mitt i kopp.

/ Stefan

PS. Jag ska ånga/stryka gardinerna när tid ges. DS.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00