Resa till Thailand utan barn

Samma dag som vi spelade in veckans avsnitt av Tvillingpodden gjorde jag och Jessica nåt sjukt spontant. Jag är ofta spontan men sen jag gifte mig och fick barn kan jag inte vara riktigt lika spontan längre. Det finns andra människor att ta hänsyn till. Jessica hade tidigare samma dag sagt ”Snälla, kan vi inte bara åka till Thailand?”. Jag skrattade bara som svar, men sa jo. Vi gör det! Jag trodde nog inte att hon menade allvar. Och jag trodde inte att Ibbe och Stefan skulle tycka att det var okej.

Men efter några samtal kom vi fram till att vi skulle åka. Hon och jag. Bara hon och jag en vecka i Thailand. Galenskap att bara åka en vecka säger några, men en vecka är lagom för mig. Jag vill inte vara hemifrån längre än så. Jag kan ju i och för sig återkomma i den frågan när jag ligger helt avslappnad i en solstol och sträckläser bok efter bok. Just nu längtar jag så himla mycket efter att bara sätta mig på planet i mjuka kläder. Bara få vara jag i en vecka. Få sola, bada, träna och läsa böcker. Vi åker i början på april och jag tänker njuta, njuta, njuta. Jag har aldrig varit där innan och vet faktiskt inte ens exakt vilken ö vi ska till. Jessica fick hålla i bokningen.

Vi pratar om Thailands-resan i veckans avsnitt av Tvillingpodden. Vi pratar även om hur det är att bli kär i en kompis, om varför jag inte har några killkompisar och om resan till Egypten som var bland det värsta jag varit med om. (Trots att Jessica bjöd på exakt allt!). Vi pratar också om att se framåt och sluta älta det om varit och tipsar om hur vi gör för att slappna av och varva ner.

Du kan lyssna via itunes, din podapp, tvillingpodden.se eller acast. Lägg gärna upp en bild på instagram när du lyssnar, #tvillingpodden och maila gärna ditt problem till veckansproblem@tvillingpodden.se

Ha nu en ljuvlig start på din måndag!

/Angelica