ANNONS

Morfar Acko

/

I veckan fyllde min låtsaspappa Acko år, barnens extra-morfar. Tänk vilken lyx att få ha inte bara en, utan två morfrar. Och två mormors (mormrar?!) också! Helt underbart hur som helst. Acko är även en stor trygghet i mitt liv, jag är ju uppvuxen med honom. Så jag har ju också haft lyxen att ha både en och två pappor. <3 Acko fick en fotobok i födelsedagspresent, eller han fick ett kort där det står att han ska få en fotobok. Jag fick inte klart den innan han fyllde år, men den är på G i alla fall. Jag tänker att fotoböcker med fina små texter till är bra presenter till någon som har det mesta.

Förra året fick Acko en tavla som barnen hade målat tillsammans och den har han upphängd på sin vägg. Eller Philip var så liten då, så han målade inte så mycket. Vi tryckte små fotavtryck av hans fötter på canvasduken och Alice målade massor. Ett annat tips på presenter är upplevelser eller resor tillsammans, men här tycker jag att det är viktigt att de bokas in på en gång. Jag vet inte hur många presenter jag fått och gett bort som inte blir av. Som liksom bara rinner ut i sanden. Så ja till upplevelser om de bokas på en gång när man får presenten. 

P3050441
Acko är verkligen en favorit hos alla tre barnen, jag vill ta fina bilder där han håller i alla tre (innan de blir för stora för att få plats). Jag sa till honom när vi sågs senast att det måste vara så härligt att vara en favorit. När han är i närheten vill ingen av mina barn vara hos mig, det är bara Acko som gäller då. Och nu kan även Philip säga Acko vilket är så himla gulligt när han går omkring och ropar Aaaaackuuuu. Flippnos pratar mer och mer och säger färger och pekar på babblarna. Han kan namnen på alla babblarna och räknar till tre på både svenska och engelska. Lille skrutt börjar bli så stor.

/Angelica

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00