Räkor i gardinstången

Jag tycker att det luktar så sjukt illa hemma hos oss. Först trodde jag att det var några gamla fiskrester i soporna, men nej. Sen trodde jag att det var nåt gammal äckligt i kylskåpet, men nej. Nu blir jag snart galen! Det luktar fisk/surt/ruttet/dött och… STEFAN KÄNNER INTE DET! Han säger att det inte luktar illa. Han säger att det vara luktar rengöringsmedel. Men Jessica har varit hemma hos oss och säger att det visst luktar skit.

Vad ska jag göra?! Har någon varit hemma hos oss och lagt räkskal i våra gardinstänger? Det kanske är en ”råttan i pizzan”-historia, men jag är fasiken desperat nu. Att bo i ett sophål är inte kul. Någon som har nåt tips? Jag har vädrat i flera omgångar men det hjälper inte heller… Finns det någon blandning av något jag kan ställa fram? Eller ska jag ta hem anticimex? Något måste jag göra!!!

Bild 2016-10-17 kl. 18.51 #2
En gammal bild på mig och Alice. <3 Jag hoppas att hon inte har lika bra luktsinne som jag… Men heller inte lika dåligt som Stefan, haha.

/Angelica

 1. Lina skriver:

  Kände mig tvungen att läsa alla kommentarer för att få tips inför framtida luktissues. Hatar när något luktar hemma men man vet inte vad. Har stört mig i VECKOR på att det luktar surt i sovrummet och letat som en galning efter källan. Tillsist kom jag på att jag börjat tvätta med ättika istället för sköljmedel, och det har nog gett sängkläderna en svag lukt av något surt! Min man fattar inget och tycker jag är koko.

 2. Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 3. Sandra skriver:

  Kan barnen ha tappat (eller ”tappat”) någon matrest under exempelvis soffan?
  Annars skulle jag också säga blommor eller uppsamlingskärlet för kondens bakom kylskåpet om lukten kommer från köket.

  På tala om fiskrens – en kompis till mig hade kräftskiva för några år sedan. Jag fick en kräfta med GIGANTISKA klor och ville visa den för en vän som skulle komma senare. Men ju fler snaps som slank ner destu mer minne slank ut. Kräftklon glömdes iaf bort där den låg högt uppe på en hylla.
  Kompisen som hade kräftskivan kom några veckor senare och sa att det luktade ruttet hemma hos honom men han kunde inte hitta nåt. Han hade typ sanerat hemmet men stanken var kvar. Så hans mamma hade kommit dit och rivit ut ALLT i hela köket och då hittat den där klon på hyllan. Jag höll ju på att avlida i skrattattack och kände mig så klart skykdig. Som tur var kunde han också skratta åt det sen

 4. Anna skriver:

  En nyårsdag för några år sen vaknade jag och tyckte att det luktade fisk/sopor. Slängde sopor, skrubbade sophink, städade hela huset, men lukten försvann inte. Nån dag senare gick strömmen i halva vardagsrummet.. en elektriker kom hem och började gå igenom elen.. plötsligt ropar han att jag ska stänga av all el, då var det ett eluttag som hade smält bakom liksom.. skitläskigt. Hade kunnat börja brinna i väggen när som helst!
  Lukten jag hade känt vad smält plast från eluttaget…

  Eh ska inte skrämmas, men ibland kan man behöva kolla det otänkbara!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..