ANNONS

Våffeltårta till våffeldagen

/

På lördag är det våffeldagen så jag vill bara snabbt passa på att tipsa om en film jag, Jessica och Cissi gjorde i veckan. En riktigt god våffeltårta. Toppa med saker du tycker är goda. Jag fick tips på youtube att ha nutella i och det låter ju helt ljuvligt! Vad har du helst på din våffla?

Vi har ju även gjort en våffelglass, som jag tycker var snäppet godare än en vanlig våffla. Här kan du se steg för för steg hur man gör om du missade sist jag la upp den.

Och sist men inte minst vill jag tipsa er om vår ”Mashmallow challenge”. Massa nytt rörligt på vår kanal. Vi har filmat en ny VLOGG också som förmodligen kommer upp nästa vecka. Jag vill filma ännu mer med barnen, det tycker jag är kul. Vi ska även åka och storhandla med kidsen och ta med oss kameran. Det är tydligen väldigt uppskattat på youtube!

/Angelica

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00