ANNONS

Lördagsmorgon

/

God morgon! Helgen är här och jag och Angelica startade den plikttroget med att somna i soffan igår efter Let’s Dance. Natten flöt på rätt bra och vid 06 tyckte Philip det var dags att gå upp. Och vem kan säga nej till den här lilla gulliga ungen?

IMG_1299
Det var min tur att gå upp på morgonen bestämde vi igår och det passar mig rätt bra faktiskt för barnen leker stilla nu på varsitt håll här nere i vardagsrummet och jag kan kolla på årets första F1-kval från Melbourne. Det kommer att bli en intensiv dag som ska avslutas med tvillingarnas Russebussfest. Men innan dess är det massor som ska fixas och barn som ska lämnas hos mormor.

Vad ska ni göra denna soliga lördag?

/ Stefan

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00