ANNONS

När liten ska köra stor bil

/

Angelica kommer att bildbomba er med massor av bilder från gårdagens Russebuss-fest. När vi skulle hämta Alice och Philip hos mormor tyckte Alice att hon var stor nog att köra vår XC90 hem. Tydligen räcker det med att man når ratten enligt henne. Det är ju så man kör. Att behöva se ut eller att nå pedalerna är lite mer oklart m det verkligen är ett måste. Men jag gick inte sitta i hennes stol, när hon skulle sitta i min. Så hur jag skulle komma hem blev lite oklart innan jag tog sakerna i egna händer och flyttade Alice till sin stol så att jag kunde sitta i min.

bilforaren_alice
/ Stefan

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00