ANNONS

SKAM Russebuss

/

Wow vilken fest det blev igår! Det var en del att fixa igår så jag hann aldrig sätta mig vid datorn och blogga. Men idag kommer såklart massa bilder från födelsedagsfesten igår. Att få vakna i en hotellsäng med krispiga lakan (av att solen skiner in) utan att huvudet gör ont, ångesten trycker över bröstet och det smakar illa i munnen är HELT FANTASTISKT! Att sluta dricka alkohol helt är mitt bästa beslut någonsin. Jag hade så sjukt roligt igår! Jag är så rörd och glad över alla vänner som kom på vår Russebuss. Vi hade SKAM-tema och alla hade verkligen gått all in. Ni får fler bilder så fort jag kommer hem. Nu ska vi till Russebussen som bor ute på Ekerö och packa ner alla öl och cider som blev över. Och sen ska vi hämta våra kidsen. Hörs om en stund igen.

nooraskam

Jag och min lillasyster hade tänkt exakt lika när det kom till outfits, utan att ha pratat med varandra. Så himla kul! <3

/Angelica

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00