ANNONS

Säsongens sista golflunch?

/

Måndag betyder att jag jobbar från bloggkontoret, fast med mitt ”vanliga jobb”. Eftersom jag då slipper nästan tre timmars resväg till och från jobbet får jag ihop mer än en hel arbetsdag men kan ändå både hämta och lämna barnen på förskolan.

Idag på lunchen smet jag iväg och spenderade nästan en timme i Ullna golfhall, vilket förmodligen blev sista gången för den här säsongen eftersom de stänger nästa veckan och nu börjar golfbanorna öppna på riktigt. Det var otroligt skönt att komma tillbaka till kontoret efter lunchen, pigg och fräsch av att fått göra något helt annat än att sitta och förbereda lönesamtal och svara på mail ifrån revisorer. Men också att njutit en stund i solen innan jag åkte tillbaka.

https://www.instagram.com/p/BSJFsz6DUp8/?taken-by=stefanlagergren

Stefan

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00