ANNONS

Sheilas förlossningsberättelser

/

Förra veckan träffade jag och Jessica vår vän Sheila ”Barnplaggsguiden” Arnell och spelade in ett avsnitt av Tvillingpodden med henne. Hon fick berätta om sina två förlossningar, två förlossningar som var väldigt olika varandra. Du kan lyssna på Tvillingpodden via tvillingpodden.se, itunes, acast eller i din poddapp. Jag älskar att prata om förlossningar och tycker att allt vad lustgas, epidural och krystvärkar heter är så spännande. Jag har nog inte riktigt släppt de där tankarna om att bli barnmorska… Spana in Sheilas blogg där hon tipsar om allt du behöver veta när det kommer till barnkläder! Hon har förklarat det här med skalkläder för mig och hur man ska klä barnen nu på våren. Hon är grym!

sheila_arnell_tvillingpodden

Du hittar detta avsnitt och alla andra 121 styckenTvillingpodden.se. Kika in här igen vid lunch för bilder från vår Russebuss-fest. Jag jagade rätt på en del av gästernas bilder igår så att det skulle bli så många bilder som möjligt. Jag vill göra om det, det var så kul!

/Angelica

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00