ANNONS

Dagens gossedjur

/

Just nu är det lite kämpigt varje morgon att få iväg Alice till förskolan. Hon vill inte klä på sig och hon ska absolut ha med ett nytt gossedjur varje dag. Igår var det Kackarongos, och idag ”Ackos nalle”. Nallen har inget eget namn utan heter bara ”Ackos nalle”. Det kämpiga släpper dock så fort Alice ser förskolan och väl inne på förskolan slängs gossedjuret vind för våg på golvet. Det är nämligen enormt svårt att slita av sig alla ytterkläder med en nallebjörn under armen.

dagens_gossedjur_ackos_nalle
Eftersom Alice ”hemmagossedjur” om vi ska kalla dem så, inte är namnade får de följa med mig ut från förskolan. Alice har en Kackarongos-kopia på förskolan, eller ja, Kackarongos bror/syster kanske är mer rättvist och lättsålt om man ska förklara det för henne. Igår följde Kackarongos med hem och idag sitter ”Ackos nalle” och håller mig sällskap på kontoret. Det känns dock lite mindre seriöst att titta ut över mitt skrivbord och ha en nallebjörn tittandes tillbaka på en, men det kändes så elakt att låta honom/henne ligga kvar i med väska.

/ Stefan

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00