ANNONS

Egentid sen jag blev mamma

/

I samarbete med NIVEA

Förut var en dusch för mig bara en sak jag gjorde varje dag, för att bli ren och för att piggna till på morgonen. Sen jag blev mamma blir en dusch så mycket mer än bara det. Jag ser en dusch, oavsett om den är 5 minuter eller 15 minuter, som en stund för mig själv. Egentid helt enkelt. Och det är i duschen eller vid nattningen som jag är som mest kreativ. Det är oftast då jag kommer på bra idéer, säkert bara för att det inte finns möjlighet att skriva ner tankarna då.

nivea_silkmousse_lagergren_angelica

Jag har fått testa alla tre produkterna från NIVEAS Silk Mousse-serie. De heter Creme Smooth, Creme Soft och Creme Care. Den mörkblå, Creme Care, har jag haft hemma i duschen länge. Just den är djupt vårdade och innehåller essentiella oljor. Jag tycker att produkterna känns mjuka och lyxiga att tvåla in kroppen med. Silk Mousse har ett härligt, fluffigt skum. NIVEA Silk Mousse innehåller ingrediensen silkesextrakt vilket gör den lyxig, djupt mjukgörande och den återfuktar huden. Visste du att silkesextrakt absorberas snabbt in i huden, vilket möjliggör för antioxidanter och aminosyror att reparera hudens celler? Härligt och lyxigt för min vintertorra hud!

nivea_silk_mousse_lagergren

NIVEAs produkter doftar gott, men för mig är den doften så mycket mer än bara en god doft. Jag är uppvuxen med NIVEA, mamma hade alltid deras produkter i badrummet så för mig är det nostalgi och värme i doften. Det är speciellt det där med minnen och dofter, men jag förknippar väldigt många minnen med olika dofter. Och det är liksom något tryggt och fint med just NIVEAs doft.

POM_sjal_nivea_lagergren

Nu kan du vara med och tävla om den här fina scarfen som NIVEA har gjort i samarbete med POM. POM är ett holländskt modeföretag som startades av två systrar. Deras filosofi var att ta fram ett klädesplagg som man kan använda varje dag. Scarfen känns verkligen mjuk och lyxig. Jag knyter scarfen runt huvudet när jag cabbat ner bilen, eller virar den några varv runt halsen. Scarfen från POM finns i en begränsad upplaga och för att vara med och tävla går du in på den här länken: Tävlingen pågår till och med den 16 april. Jag tänker att scarfen får följa med mig till Thailand när jag ska på semester.

nivea_lagergren

angelica_lagergren_nivea

I samarbete med NIVEA

/Angelica

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00