ANNONS

Träffa Claudia Galli Concha och se hennes film

/

Jag vill tipsa er om en exklusiv förhandsvisning som min vän och bloggkollega Claudia Galli Concha har nästa vecka. Ni får möjlighet att se hennes film ”Den enda vägen” före alla andra. Och ni får även träffa Claudia och hennes man Manuel som gjort filmen. Jag sitter på ett flygplan på väg till Thailand då, så jag kommer tyvärr inte vara på plats. Vill du gå och se hennes film i Stockholm? Läs mer om ”Den enda vägen” här. 

claudia_galli_concha
Jag, Claudia och Jessica på ett event för Femme (Hannah Graafs klädmärke). Det var första gången vi sågs! Jag tycker att Claudia är klok som en bok och en förebild för mig på så många sätt. Har ni lyssnat på avsnittet där hon gästar Tvillingpodden? Du hittar det avsnittet (113) och alla andra på tvillingpodden.se. Hannah Graaf har ju också gästat vår podd, vår livepodd för avsnitt 100. Har du förslag på gäster du vill höra i podden? Kommentera gärna här nere så ska vi göra vårt bästa.

den_enda_vagen_claudiagalliconcha

Nu sitter jag och Jessica på tåget på väg in till stan för att fixa pass till henne…. Vi åker ju till Thailand på tisdag och Jessica hade glömt att hennes pass går ut i maj. Det måste tydligen vara giltigt i 6 månader. Suck alltså! Anledningen till att jag är med är att vi har massa jobbsaker som hänger i luften som vi måste lösa. Så nu blir det till att jobba på tåget och i väntsalen där man gör pass. Sen har jag blivit lovad en härlig lunch av Jessica, som tack för att jag följer med. Jag håller tummarna för sushi!

/Angelica

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00