Min morgonrutin – 5 frågor

När går du upp?
– Det är olika, men oftast vaknar Philip någon gång mellan 05-06 och om Stefan har åkt till jobbet är det bara för mig att gå upp då. Jag är så morgontrött och vill helst av allt bara vara ifred. Stefan är raka motsatsen, han är kvittrande glad och är pepp på livet. Jag är verkligen en kvällsmänniska, vi är olika där.

Vad är det första du gör när du vaknar? 
– Jag går på toaletten och sen duschar jag. Kan ju erkänna att jag är en sån där äcklig människa som ibland kissar i duschen (Obs! Bara hemma, aldrig hos andra). Jag vet, sjukt äckligt… Snälla, säg att det finns någon annan som också gör det? Okej, jag är ensam. Men det pratar vi inte mer om.

Vad äter du till frukost? 
– Alltid havregrynsgröt med skivad banan på och massa kanel. Och en kopp kaffe. Ibland två koppar. Med lite lite laktosfri lättmjölk. Mjölk har jag på gröten också.

morgonrutin_lagergren

När lämnar du barnen på förskolan? 
– Vi har precis ändrat lämningstiden efter önskemål från förskolan. Innan lämnade vi 08:30 men då hann de typ bara in för att sen gå ut. De brukar leka ute vid 09-tiden. Så de kollade om vi kan lämna 08 istället så det testar vi nu. Ibland äter de frukost både hemma och på förskolan och ibland bara hemma. Och ibland bara på förskolan. I morse vaknade Alice sent och ville inte äta någonting hemma. Eller vaknade sent, jag väckte henne efter klockan 07 och då sa hon att hon ville sova en stund till. Hon är som sin mamma.

Hur hinner du sminka dig på morgonen? 
– Jag tycker inte att sminka mig är något jobbigt, jag tycker att det är rätt mysigt och meditativt. Jag gör det på max 10 minuter. Om jag ska ha lockigt hår brukar jag försöka göra det kvällen innan. Jag tycker att lockarna blir som allra finast när jag sovit en natt på krullet.

På youtube på vår kanal tvillingarna lagergren finns en VLOGG från en vanlig dag i mitt och Jessicas liv. Spana gärna in den.

/Angelica

 

 1. Hehe kul att läsa kommentarerna och se hur många duschkissare vi är. Duschkissare unite! Miljövänligt är ju sant – här inte ens tänkt på det. Hade så dåligt tränade knipmuskler efter första förlossningen så efter babysimmet – när vi kom till duscharna klarade jag inte att hålla mig! Jättepinsamt. Nu efter andra barnet tränar jag bäckenbotten varje dag. Hoppas det ska hjälpa

 2. S skriver:

  Hahah du är inte ensam med stt kissa i duschen! Började med det efter förlossningen eftersom jag hade svårt stt kissa, gick lättare i duschen.. gör det fortfarande.. jag födde mitt barn för 4 år sen

 3. Tror nog alla gjort eller gör det någon gång, kissar i duschen alltså. Vem har inte stressat? Framförallt med småbarn tror jag det är vanligt, med småbarn får man ju vara glad om man ens hinner med att bajsa… På det viset är det skönt med teens, man får lite mer tid för sina behov. Samtidigt som man får mindre sömn och mindre egentid 😉

 4. M skriver:

  Här har du en till som kissar i duschen härlig känsla tycker jag

 5. Elin skriver:

  Du vandrar icke ensam på kissa-i-duschen-stigen. Miljövänligt så det förslår! Heja oss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..