ANNONS

Jag ska skriva en bok

/

Jag såg att Stefan skrivit om att att vi ska gå på bio på söndag och jag är minst lika peppad som han är. Vi är bjudna på Baby-bossen (samma skapare som gjort Madagaskar som jag för övrigt ÄLSKAR) och ska alltså på premiär. Jag letade upp bilder från när vi var på bio senast och blir alldeles varm i hjärtat av att se Alice och Frans. Och Elsa såklart! Men Elsa smet ut efter en liten stund eftersom hon tröttnade.

IMG_1245
Två små munkar på äventyr.

IMG_1262
Nymålade naglar och snabba skor. Alice brukar få välja själv vilken färg hon ska ha på naglarna. Oftast väljer hon röd. Hon sitter helt stilla med sina små händer när jag målar och sen blåser hon försiktigt. Jag tycker att det ska bli så roligt att gå på bio med henne på söndag. Jag tror att det är viktigt att ge barnen egentid och det var så länge sen Alice fick vara ensam med både mig och Stefan. Oftast delar vi upp oss så jag tar ett barn och Stefan det andra. Jag ska börja skriva ner mer av vad Alice säger för hon pratar så himla mycket nu. Och hon minns otroligt mycket! Hon pratar ofta om när hon var kräkssjuk, om när Stefan ramlade ner från trappen och när hon var ute och red på hästen Hnokki. Andra saker hon minns är när vi flög till Grekland (det är snart ett år sen!!!) och badade i poolen.

Jag längtar efter vår nu och att kunna klä på barnen snabba skor och tunna jackor. I måndags var det ju nästan 20 grader varmt och nu är det minusgrader igen. Kanske klassiskt marsväder? Jag älskar ju snö och har egentligen inget emot kyla, men det ska bli skönt att åka till värmen nästa vecka. Jessica planerar att ta det lugnt och vila på resan. Jag planerar att träna och skriva en bok. Haha. Vi får väl se hur det blir med den saken. Jag tänker mig yoga i soluppgången och så vill jag sova mycket. Och läsa många böcker!

/Angelica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00