ANNONS

Peppad på helgen

/

Jag vaknade upp som en relativt ny människa. Men det kanske man borde efter nästan nio timmars sömn. Tack för era kommentarer, jag är mer och mer övertygad att det är allergin som spökar. Jag ser fram emot helgen. På söndag ska vi på biopremiär med Alice. Annika, Fredrik och Frans ska också med. 

popcorn_time
Jag ser verkligen fram emot det, så peppad. Dels är biopremiärer alltid roligt, men sen Alice var på bio senast med Frans så har hon pratat om det minst en gång i veckan. Hon vet exakt vilken film, vad som hände, vilka som var med och vad hon åt under bion. Jag var inte med den gången för att vi ansåg att Philip var lite liten att sitta still i en biosalong så pass länge. Nu på söndag kommer mina föräldrar och leker med Philip.

Vad ser ni mest fram emot under helgen?

/ Stefan

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00