ANNONS

Medicinsk yoga mot ångest

/

Jag har hört att om man ler, så blir man gladare. Stämmer det? Jag känner mig i alla fall gladare då. Jag har träffat en läkare idag som har tipsat mig om medicinsk yoga. Är det någon av er som läser som har testat det? Jag älskar ju vanlig yoga, men ska erkänna att jag inte vet så mycket om just medicinsk yoga. Jag har ångest som jag behöver få hjälp med, så ångestdämpande mediciner fick jag också. Och remiss till psykolog. Det ska bli så himla skönt att få prata, älta och få redskap till att må bättre psykiskt. Jag har känt mig stressad under en längre tid och nu sa kroppen liksom ifrån. Det blev en droppe för mycket i bägaren som rann över och det går liksom inte att stoppa.

IMG_6014

Idag har jag tränat och nu sitter jag och jobbar. Jag skriver artklar om förlossningar och första tiden med en bebis till vimedbarn.se och minns tillbaka till den där varma sommaren 2014. Den där sommaren som slog någon form av värmerekord och Alice var alldeles nyfödd. Jag och Stefan var vakna hela nätterna och åt godis och kollade på Dexter. Och kollade på det lilla miraklet som vi fick kalla vårt. Mina barn är det bästa som har hänt mig i mitt liv. De får mig att se ljust på framtiden och med de två små busungarna skrattar jag och har faktiskt mindre ångest och oro i kroppen.

/Angelica

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00