ANNONS

Massor av mat och shopping

/

Idag började vi dagen med en tidig frukost på IHOP (International House of Pancakes). När jag, en gång om året, åkte till LA med jobbet åt vi alltid på IHOP innan tidigare frukostmöten med leverantörer. jag älskar amerikanska pannkakor så idag fick jag med Angelica till IHOP för frukost. Sen promenerade vi tillbaka upp mot hotellet och stannade till vid flat Iron Building. Sist vi var i NY tillsammans stannade vi också vid Flat Iron efter en frukost. 

P1000045
Sen bar det av ut till Woodbury-outlet:en för en massa shopping, shopping och lite mera shopping. Jag fyndade chinos, Angelica fyndade en väska och byxor och sen hittade vi en massa kläder till barnen också. Dagens avslutades med en fantastisk middag på The Standard Grill.
P1000062
Och middagen avslutades så klart med deras Deal Closer. Som det knappt såg ut att vi rört när vi var färdiga. Alltså portionstorleken på den efterrätten är helt enorm. Men ärligt talat hur mycket chokladmousse och vispad  grädde tror de att man äter egentligen? Hur som helst. Gott var det och nu ska vi sova. Imorgon blir det häng i Central Park och lite museiumbesök.

/ Stefan

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00