ANNONS

Äntligen tillbaka på gymmet

/

Jag är en periodare med träningen. Eller egentligen inte, jag gillar att träna och gör det gärna två till tre gånger i veckan men det är sällan att jag gör tid för träningen. Det kanske är mer så jag ska uttrycka det. Idag var första gången på två veckor som jag drog gymkortet i kortläsaren. Förra gången var på morgonen av jobbkick-offen för exakt två veckor sedan och på själva kickoffen gick vi nästan två mil i snabbt gångtempo efter att ha kört ett stenhårt benpass på morgonen. Den kvällen var inte den bästa av kvällar.

Men jag tappar bort träningen. Förra veckan var vi i NY. Visserligen gick vi en massa där, dryga 1,5mil per dag men ändå inte riktig ”jag blir svettig”-träning som är så skönt. Och den här veckan bara försvann till förmån för familj och jobb. Vi har deadlines för delårsbokslut sista maj och jag har semester den veckan och i helgen flyttar vi till nya kontor. Jag har därför inte räknat med att ha möjligheten att jobba mer än 1,5 dag i nästa vecka pga röda dagar torsdag och fredag för oss. Och måndagen försvinner i uppackning och förväntat teknikstrul.

IMG_2105
IMG_2121

Men nu är veckans enda pass avklarat om vi inte räknar med golfrundan på söndag. Det blev lite knäböj, marklyft, pressar med skivstång över huvudet och en hel del magövningar. Mycket övningar för att bättre på min hållning och bålstabilitet. Nu bär det av mot jobbet och en andra frukost. Sista fredagsfrukosten på det nuvarande kontoret.

/ Stefan

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00