ANNONS

Falkenberg är magiskt

/

Tänk att ingen av oss varit här innan, detta ställe är magiskt! Jag fick en fråga på instagram om detta är en sponsresa och det är det inte. Jag är (försöker verkligen i alla fall!) vara noga med att märka ut samarbeten. Jag har gett det här till Maria i present när hon fyllde 30 år och betalar alltså detta precis som alla andra. Men när jag tycker att nåt är riktigt bra vill jag ju skriva om det.

P1010405
Efter vår middag gick vi ut på bryggan och tog bilder i solnedgången. Ljuset var helt magiskt!

P1010349
 Mitt linne kommer från Mango, jeansen från Levis och skorna från Zara. 
P1010437

Jag visar fler bilder i morgon, min dator kommer strax dö och klantiga jag glömde packa ner en laddare. I morgon ska vi gå på SPA och det ska bli mysigt. Vi var nere i SPA-avdelningen idag och jag kände hur jag kunde slappna av och släppa allt. Så skönt!

/Angelica

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00