ANNONS

Nytt favoritprogram

/

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med våra barn. Men det verkar som att de har upptäckt fenomenet sovmorgon. Igår vaknade Philip vid 07:00 och Alice strax efter det. Idag sov vi hela vägen till 07:30. Men så mycket sömn i kroppen blev man lite extra trött i huvudet känns det som. Vi firade sovmorgonen med jordgubbsfrukost.

nicke_spelar_golf

Skärmdump från Viaplay

Sen fick Nicke Nyfiken gå i bakgrunden medan vi städade lite, eller ja, jag städade och barnen lekte tillsammans med dockhuset och då kom det upp ett nytt favoritavsnitt. Nämligen Nicke Nyfiken spelar golf (säsong två avsnitt 13 för er andra golfentusiaster och för er som vill undvika detta avsnitt pga för golfintresserad partner). Jag utbrast i lycka: ”Titta Alice, Nicke spelar golf, precis som pappa!” och Alice frös till. Kanske lite för att jag skrämde henne med mitt skrikande men också för det jag sa. Hon svarade sen glatt: ”Ja som pappa och som Alice. Jag måste ha en rosa klubba, en stor rosa klubba”. Sen om det var en godisklubba eller en golfklubba hon syftade på får vara osagt men jag drömmer vidare på drömmen om pappa-dotter golf och väljer det förstnämnda.

/ Stefan

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00