ANNONS

Elsas födelsedag

/

Elsa och jag har en speciell relation. Vi har alltid gillat varandra. Jag tror hon gillar mig för att jag redan från början gav henne space. Idag på morgonen delade hon och jag ett litet moment på förskolans gård när jag hade lämnat Alice och Philip och Jessica skulle lämna Elsa. Vi sjöng ”Ja må hon leva” tillsammans och sen stod vi bara där ett tag. Hon höll min hand och vi pratade om hennes morgon som ni kan läsa om här.

IMG_6422
Efter förskolan ville Alice och Philip vila lite på uteplatsen innan vi skulle gå bort till Jessica, Ibbe och Elsa för att fira Elsa med lite korvtårta.
IMG_2144
Angelica och Jessicas mormor gjorde alltid korvtårta till dem när de var små och fyllde år. Så Jessica, som alltid ska vara lite extra med tårtor, gjorde helt enkelt en korvtårta 2.0. Receptet kanske hon bjuder på i sin blogg, det får vi se eller så blir det en familjehemlighet. Gott var det i alla fall.
IMG_2151
Och lilla Elsa som både älskar korv och att blåsa ut ljus var helt överlycklig. Grattis på födelsedagen lilla Snyltis!

/ Stefan

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00