ANNONS

Utelåst

/

Jaha, det här var ju en liten miss i protokollet från min sida. Är på plats på kontoret svintidigt för att jobba. Eller ja, jag jobbar men jag är inte officiellt på kontoret så mycket som jag är i receptionen utanför kontoret. För in på kontoret kommer jag inte, än. Vårt nya låssystem på den nya lokalen med ”moderna” taggar är, tydligen, inte igångsatt så jag kommer inte in eftersom jag inte har en huvudnyckel till dörren.

IMG_2161.JPG
IMG_2162.JPG

Det är ju en himla tur att jobbets Wifi räcker ut genom väggarna i alla fall, för då kan jag sitta här och jobba. Attestera lite fakturor, svara på lite mail. Tur ändå att det är ett skrivbordsjobb och inte något som ska göras rent praktiskt med arbetsverktyg för då hade det här verkligen varit bortkastad tid.

Oh! Nu kom det ett till mail att svara på. Dags att börja jobba igen!

/ Stefan

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00