Utelåst

Jaha, det här var ju en liten miss i protokollet från min sida. Är på plats på kontoret svintidigt för att jobba. Eller ja, jag jobbar men jag är inte officiellt på kontoret så mycket som jag är i receptionen utanför kontoret. För in på kontoret kommer jag inte, än. Vårt nya låssystem på den nya lokalen med ”moderna” taggar är, tydligen, inte igångsatt så jag kommer inte in eftersom jag inte har en huvudnyckel till dörren.

IMG_2161.JPG
IMG_2162.JPG

Det är ju en himla tur att jobbets Wifi räcker ut genom väggarna i alla fall, för då kan jag sitta här och jobba. Attestera lite fakturor, svara på lite mail. Tur ändå att det är ett skrivbordsjobb och inte något som ska göras rent praktiskt med arbetsverktyg för då hade det här verkligen varit bortkastad tid.

Oh! Nu kom det ett till mail att svara på. Dags att börja jobba igen!

/ Stefan

 1. Liz skriver:

  Hallå, nu har jag tänkt samma sak i typ ett år men aldrig kommenterat det: Stefan du ser SÅ trött ut på typ alla bilder! Detta säger jag absolut inte för att vara taskig utan mest för att man blir orolig över hur lite du måste sovit senaste åren (sen ni blev föräldrar?) Hur orkar du?

  1. Hej Liz,
   Ja imorse blev jag lite extra trött när jag inte kom in på kontoret. Annars är jag faktiskt inte så trött när jag väl tar mig i kragen och går och lägger mig i tid. Jag är inte så mycket av en kvällsmänniska som jag är morgonmänniska 🙂
   / Stefan

  1. Stina skriver:

   På den här bilden ser han trött ut. Men han ser oftas glad o pigg ut annars tycker jag!

  1. Haha förlåt. Men ett år? Det är lång tid att tänka på en sån sak. 🙂 Kram A

  1. Jossan skriver:

   Ja shit! Så trött så trött…..

 2. Vore kul att få en inblick i din garderob med alla kostymer/kavajer/slipover du har! Du har alltid så snygga matchningar. Kan du inte blogga om det? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..