Det här med Instastories

Angelica är ju en flitig användare av Instastories på Instagram och en rätt flitig användare av Instagram överlag skulle jag påstå. Och ni är en del som har skrivit att jag också borde göra Instastories. Så min fråga till er är tvådelad. 1) Ni följer väl mig på Instagram? 2) Vad vill ni se på mina Instastories? Angelica är ju rätt urflippad där tillsammans med Jessica och ni får följa med på deras galna upptåg om dagarna. 

IMG_2179

Igår fick ni följa med mig och Philip till bilbesiktningen. Jag har en tanke om att vi kanske flyttar över ”Papparapporten” hit till Instastories istället för Youtube? Vad tror ni om det?

/ Stefan

  1. Anne skriver:

    Nej nej nej… Flytta INTE papparapporten! Jag vill kunna se den! Har inte lust att skaffa all världens tidskrävande sociala medier. Det binder upp tid som inte finns att avvara. Facebook och Pinterest sen är jag nöjd. Vill så gärna kunna se papparapporten!

  2. Nej flytta den inte! Ser alltid papparaporten och jag har ingen instagram! Vill kunna fortsätta följa den endå!

  3. Nej, papparapporten måste få va kvar : )

  4. Sofi skriver:

    Jag kollar hellre på instastory än Youtube. Mycket smidigare:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..