Golfresan dag 1

Igår eftermiddag satte jag mig i bilen och åkte mot Jönköping. I sämsta möjliga tid. Det tog mig över 1,5h att komma genom Stockholm för att jag åkte ungefär exakt samtidigt som alla som skulle tillbaka till city för att jobba på måndag morgon efter en långhelg på landet. Wihoo! Vid 21 rullade jag in i Jönköping och kvällen blev inte särskilt lång. Däremot vaknade jag 05:30 helt utvilad. Så efter frukosten åkte jag ut till Sand GC en kvart öster om Jönköping och möts av detta:

P1010505
En helt magisk allé upp till parkeringen och klubbhuset. Bakom sanddynerna till vänster och höger gömmer sig hål 1 respektive hål 18 av golfbanan. Om ni följer mig på Instagram finns det en del Instastories från dagen där och det kommer att komma mer under veckan som går. Men för att summera, vilken fantastiskt rolig golfbana på ett otroligt udda ställe.
P1010498
P1010500
En perfekt golfdag med 15 grader varmt och nästan ingen vind och blåst. Eller så var det bara för att banan ligger skyddad av sanddynerna.

Nu sitter jag på ett supermysigt litet hotell i Gottskär och ska snart äta middag innan det blir en tidig kväll även idag. Imorgon väntar Vallda Golf & Country Club innan jag åker ner till Falkenberg Strandbad och göttar mig.

/ Stefan

  1. S skriver:

    Så roligt att även du, Stefan, har börjat uppdatera din instastory! Tycker du gör det så bra, hoppas du fortsätter även efter att din resa är slut!

  2. Linda skriver:

    Ooooh välkommen hit Stefan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..