ANNONS

Golfresan dag 2

/

Om måndagen var fylld av enkelhet och lustfylld golf var idag något som jag fick kämpa mig genom. Vädret var inte led mig och banan var en av de mest krävande jag har spelat. Varje felträff kändes och syntes på bollens bana.Puttarna hade dock en bättre längdkontroll idag än igår om jag ska hitta något positivt med spelet. Men vilken fantastisk anläggning Vallda Golf & Country Club är. Jag rekommenderar alla att spela där, fast kanske inte en dag då det regnar.

 Nu ska jag hoppa ner i poolen här på SPA:ET på Strandbaden. Imorgonbitti kommer ett inlägg om min vistelse här som varit den mest avslappnande 18h på jag vet inte hur länge. Rofyllt är ordet. 

/ Stefan

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00