Golfresan dag 3

Det var med risk för att blåsa bort som jag beträdde Halmstad GK och Norra Banan idag. Receptionen hälsade glatt att det var väldigt tomt ute på banan idag pga vädret och de hade så rätt så rätt. Men OJ vilken vacker golfbana det var. Alltså häpnadsväckande vacker. Jag stannade till flera gånger och bara njöt av omgivningen. Rent golfmässigt var det rätt kämpigt med vinden men jag tog mig runt på 73 slag netto, dvs ett över par. Några riktigt bra slag blandat med en hel del dåliga som blev ännu sämre av vädret. För att ni som inte är här nere ska förstå. Jag sitter i bilen på en parkering i ett bebyggt köpcenterområde just nu och bilen gungar av blåsten.

P1010570
P1010575
P1010569
P1010567
P1010568
Nu har jag precis shoppat, vad jag tror är den sista, födelsedagspresenten till Alice när hon fyller tre. En golfbag med fyra egna riktiga klubbor. Hon säger hela tiden, när jag ska iväg och spela golf, att hon också vill följa med och spela. Så nu kommer iaf möjligheten att finnas. Sen om hon vill det när vi väl kommer iväg det blir en annan sak.

Nu ska jag åka vidare mot Helsingborg för att hänga med Björn och familj innan jag drar vidare ner till Falsterbo imorgonbitti.

/ Stefan

  1. Maria skriver:

    Om två dagar flyttar jag ifrån Halmstad efter tre och ett halvt års blåsväder. Det enda som jag inte kommer sakna är vindstyrkan i motvinden vilket håll man än vänder sig! Med andra ord, du hade min sympati idag! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..