Träning på morgonen

Imorse kom Sanna och hämtade mig och så åkte vi vidare för att hämta upp Frida. Vi åkte ner och körde ett styrkepass på gymmet, ett perfekt sätt att starta dagen på tycker jag. Jag hade ställt klockan på 07:30 så att jag skulle ha gott om tid för frukost och mys med barnen, men jag vaknade strax innan nio och fick slänga på mig kläderna och rusa ut på parkeringen. Inte optimalt kanske. Jag använde mina nya träningsskor som jag köpte i New York. Premiär!

De är verkligen så mjuka och sköna. Jag köpte barnskor (har storlek 38-39, det är lite olika beroende på skor) och de var typ hälften så dyra som vuxenskorna. Men jag fick en kommentar på instagram att de inte är gjorda för en vuxens vikt. Det kan ju absolut ligga nåt i det. Men jag joggar ibland och sen tränar jag mest inomhus, inte så mycket löpning. Det borde inte vara någon större fara tänker jag. 

IMG_8134

Jag, Frida och Sanna.

IMG_8139

Jag försökte mig på ett gäng magövningar, här är jag på väg att dra in benen mot magen. Men det känns verkligen att det är ett tag sen jag tränade styrka. Gud vad snabbt det (och kondition!) försvinner. Nu känns det skönt att vara igång igen. I morgon väntar en springtur utomhus och sen har jag två viktiga möten inbokade. Mer om det i morgon, nu ska jag sova.

/Angelica

  1. Bra jobbat!!! Om du ska göra benböj eller köra marklyft rekommenderar jag att ta av skorna, annars, kör på! ( löparskor eller mjuka inneträningsskor är för ”svampiga” för att ge bra stabilitet i de övningar jag nämnt, då bättre att stå med fötterna direkt med markkontakt! Skönt att vara på g igen!

    1. Linn skriver:

      Kommentaren på instagram är helt korrekt. Dämpningen i juniorskor är helt enkelt inte gjorda för en vuxen persons vikt. När du joggar/springer lägger du upp till sex gånger din egen kroppsvikt i belastning på knäna. Med fel typ av skor kan detta bli riktigt illa med smärta i knän, rygg, höfter osv. Tänker särskilt på dig som redan har problem med höfterna! Var rädd om kroppen, den ska ju hålla hela livet <3 Investera i ett par riktigt bra skor för promenader/jogging, det kommer kroppen tacka dig för! Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..