Kalas med MER och fina enhörningar

I samarbete med MER 

När Elsa hade födelsedagskalas hjälpte jag Jessica med dukningen och ställde fram MER till barnen. Eller ja, inte bara till barnen. Det var flera vuxna som valde att dricka MER istället för saften som också stod framme. Jag tycker att MER är väldigt smidigt och det är lagom mycket dricka. Jag har skrivit om det förut, men vill jag verkligen tipsa om deras gula hållare som gör att barnen inte kan klämma ut massa dricka. Mer MER i magen och mindre spill helt enkelt! De ska finnas där MER säljs och ingår om du köper just MER, kolla i din närmsta mataffär.

MER_kalas
Temat för kalaset var enhörning och Jessica hade bakat en superfin tårta.

kidsen_MER
Frukt, kakor och MER blev perfekt för födelsedagskalaset.

Kalas_MER_dryck
Receptet på MER är förnyat, det är 30% mindre socker jämfört med övriga fruktdrycker utan kolsyra. MER är enbart sötad med sötma från fruktjuicen och naturlig socker. Det är mycket socker i annat, så kan man dra ner mängden i det barnen (och vi vuxna) dricker är det toppen. Om Alice får välja dricka själv blir det alltid den smak av jordgubb. Philip verkar tycka lika mycket om alla. Jag tycker att en riktigt kall MER med smak av päron är ren nostalgi för mig. Jag är uppvuxen med MER och tycker att det är roligt att även mina barn får ha kalas och picknick med MER.

mata_pony
Alices häst fick också smaka…

mata_ugglis_MER
…och även Philips lilla uggla var törstig.

P1010884
Det var ett mysigt kalas och det är så skönt när man kan vara utomhus nu. Jag tror att Alices kalas i juli också kommer att vara utomhus, men jag har inte bestämt tema för det än.

kalas_MER

Lycklig tjej på härligt kalas! Jag hoppas på många fler sommardagar som dessa.

I samarbete med MER

  1. Anna skriver:

    Mer är gott! Men väldigt märklig reklam det där med 30 % mindre socker än andra drycker. Säger ju ingenting om man inte vet sockerhalten. Och stämmer det ens? När jag googlade fram vad 1 dl vanlig jordgubbssaft har för sockerhalt var det lägre än Mer. Och då slipper man ju alla dessa onödiga förpackningar som kanske har en poäng på utflykt men verkar helgalet på ett hemmakalas.

    Och argumentet att det är bra att dra ner mängden socker till barnen genom Mer? Om man ger sina barn så mycket socker att man ”minskar mängden” genom att ge dem sötad dryck ska man nog tänka ett varv till..

  2. Blev typ törstig nu Men ditt hår ser pastellrosa ur, hur coolt! Kram på dig❤️

  3. sanna skriver:

    slutade räkna vid 13 MER. eller om det blev MERA än så, minns inte. men blev inte MINDRE iallafall. Wow, vilket samarbete. det mest klaraste hittills iallafall, det måste jag ge dig, vill ha MER 🙂 och all lycka till med allt du tar dig för just nu, livet är MER än sorgsna beslut, du kommer vakna en dag och le med hjärtat igen, MER glädje kommer. jag lovar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..